UKSaabs

THE site for UK Saab people!
It is currently Mon Dec 11, 2017 9:37 am

All times are UTC





Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Thu Nov 09, 2017 7:52 pm 
Offline

Joined: Fri Jun 30, 2017 9:32 pm
Posts: 21
Location: High peak
Car Model: 9-3 vector sport 2.0t
Hi all i have a problem with my clutch pedal it's springing up when its about halfway up so it's hard to be smooth with it when setting off. Not so bad once you are going. Don't know if having a new clutch fitted about 400 miles ago has anything to do with it. Has anyone else had anything like this happen to them.
Also like to add it make slight clicking noise about halfway up. And when it drove the car from cold this morning it didn't do it straight away until it had warmed up abit.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: 900sephil, nansan21 and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

follow UKSaabs on Twitter



UKSaabs silhouette logo images by Mark Green www.greenphotos.com
"subsilver2" slightly bodged by UKSaabs for our own use.

:: Disclaimer ::
Comments posted here are the views of their individual authors and are not necessarily shared by the owners of this Web site.
Authors assume all responsibility for comments posted here.

UKSaabs The biggest and best privately owned UK based independent Saab forum for all SAAB enthusiasts.
Whilst we encourage our users to support our advertisers the site wishes to remain independent and therefore does not endorse any particular advertiser(s)
UKSaabs is not affiliated with Saab Cars UK or Saab Automobile AB